crafted by photobiz

About ME

Ik ben geboren in Istanbul en woon sinds 8 jaar in Nederland.

Mijn belangstelling voor fotografie werd gewekt rond 1995 nadat ik mijn eerste camera heb gekocht. Daarna heb ik cursussen gevolgd en mijn eigen doka ingericht. Zo heb ik de basis van de fotografie geleerd. Vanaf 2003 begon ik als een professionele fotograaf te werken. Ik heb reisfoto’s en verhalen aan de Turkse magazines en kranten verkocht.

Mijn voorkeur gaat uit naar documentaire en reisfotografie. Ook heb ik een studio en ik maak portretfoto’s. Toen ging mijn voorkeur gaat uit naar documentaire fotografie en straat fotografie maar ik heb het uitgebreid naar studiofotografie, portret en landschapsfotografie. 

In 2012 heb ik mijn eerste solo tentoonstelling geopend.”Turken Achter de Dijken”. Hij is te zien geweest in Amsterdam, Leiden, Den Haag en Istanbul.

In 2014 heb ik Corendon Vitality Hotel Amsterdam art project gewerkt die samengesteld uit een serie foto’s van Amsterdam en Istanbul.


Mijn documentair foto project “Inside Out” is vanaf 5 november in OBA/IHLIA in Amsterdam te zien. Jullie kunnen wat meer detail vinden onder de tabblad Inside Out Tentoonstelling.